Linus Vitamin-Kaninen!

Linus Vitamin-Kaninen!

Vegosfärens alldeles egna darling har aldrig varit charmigare! Men hur kom det sig att Linus just är här med oss på Vegosfären? 
Den historien börjar 2016 med en blocket-annons om kaniner som skulle göras av med då ägaren tröttnat på dem. Alla kaniner var unga och hade fortfarande lätt att hitta ett nytt hem, alla förutom en, Linus. 

Redan 2016 var Linus redan sex år gammal och räknades som en "förbrukad" kanin, och det var praktiskt taget omöjligt för en så gammal kanin att få ett hem. Men vi här på Vegosfären föll pladask för den otroligt charmiga personligheten vi såg i Linus, och det rådde ingen tvivel om att vi skulle adoptera honom och ge honom all vår kärlek så länge han var med oss. 

Fyra år senare hänger Linus fortfarande kvar, med mycket sprätt för sin ringa ålder förgyller han vår tillvaro. 


Även fast jag (Emelie) var vegan redan innan att Linus kom in i mitt liv så har han varit en stor bidragande faktor för mig att fortsätta förespråka den växtbaserade-livsstilen. Därför känns det inte mer än rätt att just Linus får representera det ställningstagande vi tar mot att använda animalier i våra produkter. 

Ny design på Vegan D3+B12 till hösten 2020.