Herbaland- the gummy crew

Herbaland är en av världens största tillverkare av vitamingummies. Man började tillverka gummies 2009 och utökade så sent som förra året sin produktion till det dubbla genom att bygga en fabrik till. Herbaland exporterar mer än 40 miljoner burkar med hälsosamma och goda gummies per år. 
Herbaland ligger i det vackra Vancouver, på Kanadas västkust.  Vi på Vegosfären har haft kontakt med Herbaland i flera år och är stolta över att nu kunna sälja Herbalands gummies för vuxna i Sverige och Europa. 

Herbalands kärnvärden är hållbarhet, inkludering (bland annat genom att tillverka produkter som alla kan äta) och att ge tillbaka till samhället.  Värderingar vi delar och vill arbeta med.

Ingredienser

Alla ingredienser i Herbalands gummies i Sverige är vegetariska. Man väljer naturligt och ekologiskt där det är möjligt. Alla aromer och färger är naturliga. Vi har fått anpassa produkterna efter EU:s riktlinjer för att kunna sälja dem i Sverige, men vi har försökt att ändra så lite som möjligt. Herbalands produkter är vegan, sockerfria och helt utan palmolja. Vi har också valt bort alla artficiella sötningsmedel såsom aspartam och steviolglykosider. 

Gummies!

Vi älskar gummies! Vitaminer ska vara goda och enkla att äta. Vi delar Herbalands vision att ha produkter som är roliga och funktionella på samma gång. Produkter som har en positiv inverkan på oss utan att skada djur och klimat.  Vi har arbetat med gummies tidigare men då mest för barn. Nu tycker vi att även vuxna ska få ha goda och roliga vitamingummies. Prova en gummie du med!

Hållbarhet

Hållbarhet är viktigt för Herbaland, och det här är vad man satsar på;
- miljövänlig teknik
- energisnål produktion
- lokalt odlade ingredienser om möjligt
- återvinningsbara förpackningar
- nollavfall