Vegan Collagen Booster från Herbaland

Gummies för spänstig, elastisk hud. Ett veganskt alternativ till kollagen.

 -Gummies för din hud*
- Med vitamin A+C, L-Lysin och amlafrukt
- Bibehåller normal kollagenbildning* 
- Vattenmelonsmak

Herbalands Vegan Bollagen Booster innehåller vitamin A, vitamin C, L-lysin och Amlafrukt. *Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion, vitamin A bidrar till att bibehålla normal hud. Kollagen är kroppens vanligaste protein som förekommer bland annat i hår, hud och naglar. L- Lysin är en av de essentiella aminosyrorna som vi inte kan tillverka själva i kroppen och ingår precis som övriga aminosyror i proteiner. Amla kallas även indiskt krusbär och är en frukt som kan ätas som den är eller i olika maträtter, en så kallad superfrukt, rik på C-vitamin.  Herbalands Vegan Collagen Booster är välsmakande gummies med naturlig vattenmelonsmak. Sockerfria gummies, lätta att tugga.

Näringsinnehåll per dagsdos (3st)
 % Dagligt referensintag

Vitamin A (retinylpalmitat ): 900 µg RE 112%
Vitamin C (askorbinsyra): 90 mg 112 %
L-Lysin: 150 mg **
Amla frukt (indiskt krusbär) 10 mg - **
** Dagligt referensintag saknas

Ingredienser: Sötningsmedel (maltitol), vatten, sötningsmedel (xylitol, erytritol), pektin, L-lysin, vitamin C (askorbinsyra), surhetsreglerande medel (citronsyra,natriumcitrat), vitamin A (retinylpalmitat), arom (vattenmelon), amla frukt (indiskt krusbär), färgämne (svart morot),  ytbehandlingsmedel (solrolsolja)

Rekommenderad dagsdos: 3 st, tuggas. 

Herbaland Vegan Collagen Booster finns på Apotea.  

Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost eller hälsosam livsstil. Skruva åt locket ordentligt så blir det barnsäkert.